Xocolatíssima i ComarQualitat: III mostra de productes de la Marina Baixa

Com és ja un clàssic quan arriba el mes d'Agost, s'ha celebrat l'esdeveniment de la Xocolatíssima i la mostra de productes de la Marina Baixa "ComarQualitat", un esdeveniment per al qual no dubte a col·laborar sempre que m'ofereixen participar.

Com és ja un clàssic quan arriba el mes d’Agost, s’ha celebrat l’esdeveniment de la Xocolatíssima i la mostra de productes de la Marina Baixa “ComarQualitat“, un esdeveniment per al qual no dubte a col·laborar sempre que m’ofereixen participar.

Així, durant el cap de setmana de la Xocolatíssima es realitzen diferents actes, sent habitual que un d’ells siga un taller o “showcooking” entorn d’aquest ingredient tan nostre: el xocolate.

Va ser en aquest acte quan ens vam estrenar en la Xocolatíssima de l’any 2016

tenint l’oportunitat de realitzar un taller, juntament amb l’ajuda de la meua dona Meri Blázquez i el mestre xocolater Gaspar Pérez, de la fàbrica artesanal de la Vila Joiosa de Chocolates Pérez (Tenda de xocolate online), al qual vam anomenar “Peix, xocolate i formatge: aplicacions i maridatge en cuina salada“, on vam realitzar dues receptes amb peix i xocolata i el maridatge d’un formatge amb xocolate.

En la present edició de 2018 de la “ComarQualitat” hem col·laborat al costat de la Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa i la marca gastronòmica de l’ajuntament de la nostra localitat “La Vila Gastronòmica” en l’elaboració de la fritada de més de 100 quilos de peix de la nostra badia, promocionant per a l’ocasió la qualitat del nostre peix i oferint-ho gratuïtament entre veïns i turistes que gaudien de l’estiu i de la nostra ciutat.

Chocolatísima y ComarQualitat: III muestra de productos de la Marina Baixa

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hay más entradas.

Caldo de peix

Amb el nostre caldo de peix artesanal podràs elaborar multitud de receptes basades en el receptari tradicional alacantí.