Viatge a la llotja de la Vila Joiosa

Totes les vesprades m'acoste a la llotja de peix de la Vila Joiosa per a la subhasta diària de peix, en la qual participem abastint-nos de peixos i mariscos.
Totes les vesprades m’acoste a la llotja de peix de la Vila Joiosa per a la subhasta diària de peix, en la qual participem abastint-nos de peixos i mariscos.
En la llotja es realitza una subhasta gestionada per la confraria de pescadors de la Vila Joiosa, en esta subhasta es venen les captures diàries de barcos d’arrossegament i de tremall que pesquen principalment en la nostra badia.
No sòl anar amb una llista preconcebuda del peix que necessite, sinó que segons l’espècie de peix que porten els barcos veig si m’agrada i la compre. Per dir-ho d’una altra manera, m’inspire veient les diferents classes de peix i amb allò que s’ha aconseguit elabore els plats que oferisc l’endemà en la taverna.
Aquest sistema em permet oferir-li als que ens visiten plats amb productes de temporada i amb elaboracions del receptari tradicional.

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hay más entradas.

Caldo de peix

Amb el nostre caldo de peix artesanal podràs elaborar multitud de receptes basades en el receptari tradicional alacantí.