Search
Close this search box.

La Taberna Tres14 en la 19a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa

Hola amigues i amics, com ja sabreu, de l'1 al 10 de Març de 2019 celebrarem la 19a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa.

Hola amigues i amics, com ja sabreu, de l’1 al 10 de Març de 2019 celebrarem la 19a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa.

És una gran ocasió per a posar en valor la gastronomia local i mostrar-vos els productes estrela de la nostra comarca, com són els peixos i mariscos.

I així, des d’aquest espectacular entorn, en el santuari íber de la Malladeta, vos convidem a gaudir en la nostra TABERNA TRES14 de la “cuina de barca“, l’autèntica cuina marinera.

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hi ha entrades.