Iniciem els nostres Gastroesdeveniments amb Ali-Sub

Iniciamos nuestros Gastroeventos con Ali-Sub

En els últims mesos molts/es de vosaltres vos heu acostat a la nostra taverna i heu comentat que seria bona idea oferir esdeveniments gastronòmics fora del restaurant que uniren diverses activitats de la nostra localitat.

Clausura de la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Des del meu restaurant, la Taberna Tres14, Diumenge passat 17 de Juny de 2018 vam tenir l’honor i la responsabilitat d’organitzar el sopar de clausura de la 18a edició de la mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa, esdeveniment més important dels quals engloben les activitats dutes a terme per La Vila Gastronòmica i que situen a la Vila Joiosa en el referent gastronòmic de la cuina marinera de la Marina Baixa.

Menú de la Taberna Tres14 per a la 18a mostra de cuina marinera

Menú de la Taberna Tres14 para la 18a mostra de cuina marinera

Com ja havíem comentat durant aquestes últimes setmanes, aquest Divendres 8 d’Abril ha començat la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa. Aprofite per a presentar-vos el menú que servirem en la meua taverna durant aquestes jornades, un menú que gira al voltant del receptari tradicional de la Vila Joiosa amb plats adaptats a una cuina més actual i amb la meua particular manera de concebir la cuina.

18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 25 de Maig de 2018 va tenir lloc la 14ª edició de la mostra del vi, organitzada per l’Ajuntament de la Vila Joiosa i Bodegas Fincal i presentada en el casc antic de la nostra localitat.

Cuina de barca: l’essència de la tradició

Cuina de barca: la esencia de la tradición

Amb motiu de la pròxima mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa vaig tenir el plaer de ser entrevistat per Marta Llinares (Onda Cero Marina Baixa) i vam poder parlar un poc de l’esdeveniment i de la manera que tenim en la nostra taverna d’afrontar aquest tipus de cuina, sempre tenint en compte els seus origens tradicionals i humils.

VIII setmana de l’arròs de la Vila Joiosa

Un altre any més està entre nosaltres una de les cites més consolidades i centrada en la gastronomia de la Vila Joiosa que gira entorn de l’ingredient estrella, l’arròs, tan vinculat a la nostra cuina i cultura marinera. I sí, parle de la Setmana de l’Arròs de la Vila Joiosa, que ja va per la seua 8ª edició i que enguany es celebrarà del 9 al 15 d’Abril.

I jornades del perolet

Enguany 2018 s’ha sumat al calendari gastronòmic de la Vila Joiosa un nou esdeveniment per a fomentar la cuina tradicional del nostre municipi: les “I jornades del perolet”, que tindran lloc del 5 a l’11 de Febrer de 2018.

Mercat Central de la Vila Joiosa

El passat Dimarts, com totes les setmanes, vaig anar al Mercat Central de la Vila Joiosa per a fer la compra de les matèries primeres que solc necessitar per a la Taberna Tres14.