Presentem el nostre caldo de peix, sofregit de sépia i salmorreta

Després d’un intens i llarg camí ix a la llum aquest il·lusionant projecte, el nostre caldo de peix, elaborat de manera artesanal i tradicional, i al costat d’ell, una gamma de productes que anirem presentant per a acostar a les vostres cases la nostra cuina de barca.
Arrosnostrum: tastant la diferència

Els arrossos tradicionals i de pescadors són el nostre segell d’identitat incloent també els que podríem denominar d’autor, creats des de la tradició, però que amb subtils canvis van convertint-se, dia a dia, en arrossos amb el meu propi segell d’identitat.
Cloenda de la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 10 de Març va tindre lloc la cloenda de la present mostra de cuina marinera a la Casa Museu La Barbera dels Aragonés, que enguany 2019 ha arribat a la 19a edició, esdeveniment darrere del qual hi ha hagut 10 dies d’intens i dur treball per a poder oferir als comensals el millor dels nostres restaurants i gastronomia local.
Clausura de la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Des del meu restaurant, la Taberna Tres14, Diumenge passat 17 de Juny de 2018 vam tenir l’honor i la responsabilitat d’organitzar el sopar de clausura de la 18a edició de la mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa, esdeveniment més important dels quals engloben les activitats dutes a terme per La Vila Gastronòmica i que situen a la Vila Joiosa en el referent gastronòmic de la cuina marinera de la Marina Baixa.
Cuina de barca: l’essència de la tradició

Amb motiu de la pròxima mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa vaig tenir el plaer de ser entrevistat per Marta Llinares (Onda Cero Marina Baixa) i vam poder parlar un poc de l’esdeveniment i de la manera que tenim en la nostra taverna d’afrontar aquest tipus de cuina, sempre tenint en compte els seus origens tradicionals i humils.
VIII setmana de l’arròs de la Vila Joiosa

Un altre any més està entre nosaltres una de les cites més consolidades i centrada en la gastronomia de la Vila Joiosa que gira entorn de l’ingredient estrella, l’arròs, tan vinculat a la nostra cuina i cultura marinera. I sí, parle de la Setmana de l’Arròs de la Vila Joiosa, que ja va per la seua 8ª edició i que enguany es celebrarà del 9 al 15 d’Abril.
I jornades del perolet

Enguany 2018 s’ha sumat al calendari gastronòmic de la Vila Joiosa un nou esdeveniment per a fomentar la cuina tradicional del nostre municipi: les “I jornades del perolet”, que tindran lloc del 5 a l’11 de Febrer de 2018.