Presentem el nostre caldo de peix, sofregit de sépia i salmorreta

Després d’un intens i llarg camí ix a la llum aquest il·lusionant projecte, el nostre caldo de peix, elaborat de manera artesanal i tradicional, i al costat d’ell, una gamma de productes que anirem presentant per a acostar a les vostres cases la nostra cuina de barca.
Arrosnostrum: tastant la diferència

Els arrossos tradicionals i de pescadors són el nostre segell d’identitat incloent també els que podríem denominar d’autor, creats des de la tradició, però que amb subtils canvis van convertint-se, dia a dia, en arrossos amb el meu propi segell d’identitat.
15a Mostra del Vi i presentació de la 9a Setmana de l’Arròs de la Vila Joiosa

Divendres passat, 17 de Maig de 2019, vam participar en la present “Mostra del Vi de la Vila Joiosa”, com ja fem des de passades edicions.
Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

La filosofia que tenim en la Taberna Tres14 és molt senzilla: tot gira al voltant de la “Cuina de Barca”, que és la forma que tenien els mariners i/o pescadors de cuinar els diferents peixos a bord de les barques mentre estaven pescant.
Cuina de barca: l’essència de la tradició

Amb motiu de la pròxima mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa vaig tenir el plaer de ser entrevistat per Marta Llinares (Onda Cero Marina Baixa) i vam poder parlar un poc de l’esdeveniment i de la manera que tenim en la nostra taverna d’afrontar aquest tipus de cuina, sempre tenint en compte els seus origens tradicionals i humils.
VIII setmana de l’arròs de la Vila Joiosa

Un altre any més està entre nosaltres una de les cites més consolidades i centrada en la gastronomia de la Vila Joiosa que gira entorn de l’ingredient estrella, l’arròs, tan vinculat a la nostra cuina i cultura marinera. I sí, parle de la Setmana de l’Arròs de la Vila Joiosa, que ja va per la seua 8ª edició i que enguany es celebrarà del 9 al 15 d’Abril.
I jornades del perolet

Enguany 2018 s’ha sumat al calendari gastronòmic de la Vila Joiosa un nou esdeveniment per a fomentar la cuina tradicional del nostre municipi: les “I jornades del perolet”, que tindran lloc del 5 a l’11 de Febrer de 2018.
Calder de peix, l’origen de l’arròs a banda

Durant una sobretaula en el restaurant junt amb amics cuiners i pescadors, després d’haver degustat un calder de peix junt amb el seu arròs a banda, va eixir el següent debat.
Gastrónoma 2017

Els dies 4,5 i 6 de Novembre de 2017 es va realitzar en la Fira de Mostres de València el gran esdeveniment de la gastronomia “Gastrónoma 2017” consolidant-se com el major esdeveniment gastronòmic a la Comunitat Valenciana; un fòrum obert perquè grans cuiners, fabricants, distribuïdors, xicotets comerciants i artesans posicionen València al capdavant de la cultura gastronòmica; una mostra pensada perquè professionals de la gastronomia i públic gurmet experimenten i disfruten amb tastos, tallers, cuina en directe, debats i molt més.
I trobada gastronòmica “Cuina de barca”, la cuina dels pescadors de la Vila Joiosa

En el 2018 realitzarem la primera trobada gastronòmica “la cuina de barca”, la cuina dels pescadors de la Vila Joiosa, amb el pretenem donar a conéixer el que per a mi és l’origen de la cuina marinera tal com la coneixem hui en dia.