Presentem el nostre caldo de peix, sofregit de sépia i salmorreta

Després d’un intens i llarg camí ix a la llum aquest il·lusionant projecte, el nostre caldo de peix, elaborat de manera artesanal i tradicional, i al costat d’ell, una gamma de productes que anirem presentant per a acostar a les vostres cases la nostra cuina de barca.
Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.
Arrosnostrum: tastant la diferència

Els arrossos tradicionals i de pescadors són el nostre segell d’identitat incloent també els que podríem denominar d’autor, creats des de la tradició, però que amb subtils canvis van convertint-se, dia a dia, en arrossos amb el meu propi segell d’identitat.
Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

La filosofia que tenim en la Taberna Tres14 és molt senzilla: tot gira al voltant de la “Cuina de Barca”, que és la forma que tenien els mariners i/o pescadors de cuinar els diferents peixos a bord de les barques mentre estaven pescant.
Iniciem els nostres Gastroesdeveniments amb Ali-Sub

En els últims mesos molts/es de vosaltres vos heu acostat a la nostra taverna i heu comentat que seria bona idea oferir esdeveniments gastronòmics fora del restaurant que uniren diverses activitats de la nostra localitat.
VIII setmana de l’arròs de la Vila Joiosa

Un altre any més està entre nosaltres una de les cites més consolidades i centrada en la gastronomia de la Vila Joiosa que gira entorn de l’ingredient estrella, l’arròs, tan vinculat a la nostra cuina i cultura marinera. I sí, parle de la Setmana de l’Arròs de la Vila Joiosa, que ja va per la seua 8ª edició i que enguany es celebrarà del 9 al 15 d’Abril.
III simposi de l’arròs: arrossos saborosos, arrossos saludables

El Dilluns 12 de Febrer de 2018 vam tenir una cita amb l’arròs en la ciutat d’Alacant, que va ser l’III Simposi de l’Arròs, organitzat pel Restaurante Dársena i Gastronostrum, i a la qual ja havíem acudit en les dues ocasions anteriors.
Alacant, terra d’arrossos

Els arrossos quasi sempre estan presents en qualsevol esdeveniment o festa popular de la nostra terra i els podem trobar en centenars de receptes i preparat de diverses maneres: melosos, secs i caldosos; també apareix combinat amb la majoria de productes que ofereix la Comunitat Valenciana, obtenint així una àmplia varietat de receptes. N’hi ha prou amb afegir alguna verdura, carn o peix per a obtenir una deliciosa recepta; unes bledes, una espineta de la tonyina o pells de bacallà són suficient per a obtenir glorioses elaboracions.
Calder de peix, l’origen de l’arròs a banda

Durant una sobretaula en el restaurant junt amb amics cuiners i pescadors, després d’haver degustat un calder de peix junt amb el seu arròs a banda, va eixir el següent debat.
Gastrónoma 2017

Els dies 4,5 i 6 de Novembre de 2017 es va realitzar en la Fira de Mostres de València el gran esdeveniment de la gastronomia “Gastrónoma 2017” consolidant-se com el major esdeveniment gastronòmic a la Comunitat Valenciana; un fòrum obert perquè grans cuiners, fabricants, distribuïdors, xicotets comerciants i artesans posicionen València al capdavant de la cultura gastronòmica; una mostra pensada perquè professionals de la gastronomia i públic gurmet experimenten i disfruten amb tastos, tallers, cuina en directe, debats i molt més.