Search
Close this search box.

La taverna

Horari de la taverna

Dimecres i Dijous: 13:00-15:45 (Nits tancat)
Divendres i Dissabte: 13:00-15:45 • 20:00-23:00
Diumenge: 13:00-15:45 (Nits tancat)
Dilluns i Dimarts: Tancat

La nostra història

Han passat els anys i després de moltes experiències en diferents tipus de negocis hostalers, la Taverna Tres14 és la nostra última aventura en el món de la restauració, i és el que sempre vaig voler tindre: una xicoteta taverna on poder cuinar i emocionar-me al costat d’amics, cuinant plats apresos durant els llargs anys d’experiència, imperant sempre l’honestedat i el producte típic de la badia de la Vila Joiosa.

El nostre equip

Presentem al nostre equip.

Jaume

Yessi

Miquel

Meri

Aroa

Marta

El nostre restaurant en la Vila Joiosa

En la taverna realitzem el que m’agrada dir «cuina de barca«, és a dir, aqueixa manera que tenien els mariners de cuinar a bord en els seus viatges i on sempre he pensat que es troben les arrels de la nostra cuina marinera: arrossos, calders, paelles i guisats mariners són els plats més característics que oferim en la nostra taverna.

En la cuina

Tota la nostra cuina gira entorn del peix, tractant sempre d’oferir els millors peixos i marisc de la badia de la Vila Joiosa: raps, juriols, San Pedros, fojas, marisc, …, però on també tenen cabuda espècies de menor valor en el mercat i amb els quals ens emocionem en realitzar plats que no tenen res a envejar a altres realitzats amb peixos més nobles.

Els nostres plats

Elaborats amb la millor matèria primera i són representatius del receptari tradicional mariner de la nostra comarca alacantina, la Marina Baixa.

Esdeveniments

Vivim molt apegats a la nostra localitat, la Vila Joiosa, i ens agrada participar dels esdeveniments gastronòmics que ací es realitzen. En el nostre restaurant ens encarreguem dels teus esdeveniments per a gaudis de la nostra gastronomia mediterrània, i sobretot, dels arrossos, calders i peixos.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

Obsesivamente marinero

Obsesivamente marinero

El nostre amic, Luis Ruiz, ens va dedicar fa uns dies aquest article en el Diario Información, el qual vos animem a llegir ja que resumeix molt bé la nostra forma de ser i treballar.

No hay más entradas.