La nostra història
Han passat els anys i després de moltes experiències en diferents tipus de negocis hostalers, la Taverna Tres14 és la nostra última aventura en el món de la restauració, i és el que sempre vaig voler tindre: una xicoteta taverna on poder cuinar i emocionar-me al costat d’amics, cuinant plats apresos durant els llargs anys d’experiència, imperant sempre l’honestedat i el producte típic de la badia de la Vila Joiosa.
El nostre equip
Presentem al nostre equip.

Jaume

Yessi

Miquel

Meri

Aroa

Marta
El nostre restaurant en la Vila Joiosa
En la taverna realitzem el que m’agrada dir «cuina de barca«, és a dir, aqueixa manera que tenien els mariners de cuinar a bord en els seus viatges i on sempre he pensat que es troben les arrels de la nostra cuina marinera: arrossos, calders, paelles i guisats mariners són els plats més característics que oferim en la nostra taverna.
En la cuina
Tota la nostra cuina gira entorn del peix, tractant sempre d’oferir els millors peixos i marisc de la badia de la Vila Joiosa: raps, juriols, San Pedros, fojas, marisc, …, però on també tenen cabuda espècies de menor valor en el mercat i amb els quals ens emocionem en realitzar plats que no tenen res a envejar a altres realitzats amb peixos més nobles.
Els nostres plats
Elaborats amb la millor matèria primera i són representatius del receptari tradicional mariner de la nostra comarca alacantina, la Marina Baixa.
Esdeveniments
Vivim molt apegats a la nostra localitat, la Vila Joiosa, i ens agrada participar dels esdeveniments gastronòmics que ací es realitzen. En el nostre restaurant ens encarreguem dels teus esdeveniments per a gaudis de la nostra gastronomia mediterrània, i sobretot, dels arrossos, calders i peixos.
En el nostre bloc
Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Tasta’l d’ací
Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

Menús de la Taverna Tres14 per a aquest Nadal i menjars d’empresa
Igual que tots els anys, des de la Taverna Tres14 hem preparat per a aquest Nadal uns menús especials per als diferents esdeveniments d’aquestes dates, com són els menjars i sopars d’empresa, o els menjars del dia de Nadal i d’any nou.

Obsesivamente marinero
El nostre amic, Luis Ruiz, ens va dedicar fa uns dies aquest article en el Diario Información, el qual vos animem a llegir ja que resumeix molt bé la nostra forma de ser i treballar.