1as jornadas comer BBB: els menjars de la Marina Baixa

Des del passat dia 18 de Gener i fins al 3 de Febrer de 2019 s'estan duent a terme les primeres jornades "Els Menjars de la Marina Baixa" en les quals participen 15 restaurants de diferents localitats de la nostra comarca: la Vila Joiosa, Benidorm, l'Alfàs del Pi, Altea, ...

Des del passat dia 18 de Gener i fins al 3 de Febrer de 2019 s’estan duent a terme les primeres jornades “Els Menjars de la Marina Baixa” en les quals participen 15 restaurants de diferents localitats de la nostra comarca: la Vila Joiosa, Benidorm, l’Alfàs del Pi, Altea, …

Aquestes jornades pretenen posar en valor la rica gastronomia de la Marina Baixa, on cada restaurant ha elaborat un menú especial amb el receptari tradicional de la comarca.

Des de la nostra Taberna Tres14 no hem dubtat a donar suport incondicionalment aquesta iniciativa

atés que una de les nostres missions és posar en valor el patrimoni gastronòmic de la nostra localitat i comarca, i hem aportat el nostre granet d’arena amb un menú compost per plats típics de la Vila Joiosa, en el qual oferim als nostres comensals la possibilitat de provar un espectacular arròs amb productes de temporada i peix de la llotja de la Vila Joiosa: arròs amb polp, carxofes i cigrons.

Per a finalitzar, cal destacar la col·laboració dels nostres patrocinadors, amb qui hem pogut completar un excel·lent menú, proporcionant-nos productes de la nostra terra alacantina i amb una qualitat i solera àmpliament reconeguda: Vermut Puig Campana, vins de Bodegas Monóvar i oli de Señoríos de Relleu.

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hay más entradas.

Caldo de peix

Amb el nostre caldo de peix artesanal podràs elaborar multitud de receptes basades en el receptari tradicional alacantí.