Search
Close this search box.

Presentem el nostre caldo de peix, sofregit de sépia i salmorreta

Després d'un intens i llarg camí ix a la llum aquest il·lusionant projecte, el nostre caldo de peix, elaborat de manera artesanal i tradicional, i al costat d'ell, una gamma de productes que anirem presentant per a acostar a les vostres cases la nostra cuina de barca.

Al mateix temps que el caldo de peix, també podràs obtindre el nostre sofregit de sépia, cuinada amb la seua melsa, i nostra salmorreta, perquè li dónes aqueix toc tan especial dels arrossos Alacantins.

Tots aquests productes són els mateixos que utilitzem en la Taverna Tres14, per a l’elaboració d’arrossos, fideuaess i guisats mariners.

La recepta del caldo de peix és la mateixa que utilitzàvem a bord dels vaixells de la nostra família

dècades arrere, per a preparar el ranxo (el menjar diari dels mariners que treballaven en els vaixells de pesca d’arrossegament, la denominada cuina de barca).

Aqueixa manera d’elaborar el caldo de peix és herència del meu passat mariner, el qual es preparava amb una selecció de peixos i crustacis obtinguts de les captures diàries.

Actualment, seguim fidels a aqueixa filosofia, cuinant el nostre caldo amb aqueixa mateixa selecció de peixos i crustacis, obtinguts en les subhastes de les llotges dels principals ports de les nostres costes.

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hi ha entrades.