Al mateix temps que el caldo de peix, també podràs obtindre el nostre sofregit de sépia, cuinada amb la seua melsa, i nostra salmorreta, perquè li dónes aqueix toc tan especial dels arrossos Alacantins.
Tots aquests productes són els mateixos que utilitzem en la Taverna Tres14, per a l’elaboració d’arrossos, fideuaess i guisats mariners.
La recepta del caldo de peix és la mateixa que utilitzàvem a bord dels vaixells de la nostra família
dècades arrere, per a preparar el ranxo (el menjar diari dels mariners que treballaven en els vaixells de pesca d’arrossegament, la denominada cuina de barca).

Aqueixa manera d’elaborar el caldo de peix és herència del meu passat mariner, el qual es preparava amb una selecció de peixos i crustacis obtinguts de les captures diàries.
Actualment, seguim fidels a aqueixa filosofia, cuinant el nostre caldo amb aqueixa mateixa selecció de peixos i crustacis, obtinguts en les subhastes de les llotges dels principals ports de les nostres costes.