Obsesivamente marinero

El nostre amic, Luis Ruiz, ens va dedicar fa uns dies aquest article en el Diario Información, el qual vos animem a llegir ja que resumeix molt bé la nostra forma de ser i treballar.

El nostre amic, Luis Ruiz, ens va dedicar fa uns dies aquest article en el Diario Información, el qual vos animem a llegir ja que resumeix molt bé la nostra forma de ser i treballar:

La Taberna Tres14 ha madurado mucho en todos los aspectos desde que Jaume Pinet, de la saga del mítico bandolero del siglo antepasado, la abrió en 2013. La sala ha sido objeto de mejoras modestas pero constantes y la cocina se ha ido centrando en los productos y especialidades de la “cuina de barca” casi obsesivamente.

Todo un emblema es el apartado de guisos marineros —de rape y raya, de pulpo, suquet—, donde también hay un magnífico caldero con su arroz a banda que protagoniza el atractivo menú a 22 euros o unos estupendos gazpachos de pescado que los miércoles aparecen en la pizarra de los platos del día.

Junto a los guisos, los arroces son la estrella en ca Pinet, con verduras de huertos cercanos y pescados o mariscos de la lonja de La Vila, secos o melosos: dos buenos ejemplos de uno y otro son la paella de senyoret y el arroz con raya, calabaza y ajos tiernos.

Pueden completar el festín —o protagonizarlo cenando en la terraza a pie de calle— la imprescindible pebrereta vilera, el impecable aspencat, la brillante empanadilla de cebolla y melva salada en casa con romesco, el pulpo guisado, los chipirones encebollados o lo que haya deparado la pesca —gambosí, cigalitas con ajos tiernos, boquerones fritos—, además de unos postres tan golosos como la tarta de limón o el tocino de cielo.

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hay más entradas.

Caldo de peix

Amb el nostre caldo de peix artesanal podràs elaborar multitud de receptes basades en el receptari tradicional alacantí.