Mercat Central de la Vila Joiosa

El passat Dimarts, com totes les setmanes, vaig anar al Mercat Central de la Vila Joiosa per a fer la compra de les matèries primeres que solc necessitar per a la Taberna Tres14.

El passat Dimarts, com totes les setmanes, vaig anar al Mercat Central de la Vila Joiosa per a fer la compra de les matèries primeres que solc necessitar per a la Taberna Tres14

Sempre m’ha agradat la proximitat del lloc i de la gent, i és per això que durant les següent setmanes aniré visitant distintes tendes per saber un poc més del seu treball. Mentrestant, vos deixe una galeria de fotos d’allò que em vaig trobar.

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hay más entradas.

Caldo de peix

Amb el nostre caldo de peix artesanal podràs elaborar multitud de receptes basades en el receptari tradicional alacantí.