Search
Close this search box.

Menú de la Taberna Tres14 per a la 18a mostra de cuina marinera

Com ja havíem comentat durant aquestes últimes setmanes, aquest Divendres 8 d'Abril ha començat la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa. Aprofite per a presentar-vos el menú que servirem en la meua taverna durant aquestes jornades, un menú que gira al voltant del receptari tradicional de la Vila Joiosa amb plats adaptats a una cuina més actual i amb la meua particular manera de concebir la cuina.

Com ja havíem comentat durant aquestes últimes setmanes, aquest Divendres 8 d’Abril ha començat la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa. Aprofite per a presentar-vos el menú que servirem en la meua taverna durant aquestes jornades, un menú que gira al voltant del receptari tradicional de la Vila Joiosa amb plats adaptats a una cuina més actual i amb la meua particular manera de concebir la cuina.

Aquest menú ha sigut confeccionat comptant amb els millors productes disponibles, gràcies al nostre entorn i enclavament geogràfic privilegiat: parle de verdures, fruites i hortalisses que els nostres proveïdors del mercat central ens garanteixen diàriament amb la seua màxima frescor i qualitat, i del millor peix i marisc, que, com no podria ser d’una altra forma i sent l’ingredient principal, ve directament de la llotja de la Vila Joiosa, pescat que totes les vesprades descarreguen els pescadors en el port de la Vila Joiosa i que ho obtenim directament durant la subhasta gestionada per de la Cofraria de Pescadors, sent un segell de garantia i qualitat.

Menú de la 18a mostra de cuina marinera

  • Mullaoret de tomaca en tres coccions i bacallaret
  • Rap i xocolate
  • Rajada, mantega i sagí de cacau
  • Caneló de melva fresca i el nostre garum
  • Mussola i crema de caldo de morralla de la Vila
  • Arròs de caldo de calder amb calamaret i gramantol en dos coccions
  • Fruits i xocolate

Menú de la Taberna Tres14 para la 18a mostra de cuina marinera

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hi ha entrades.