Com ja havíem comentat durant aquestes últimes setmanes, aquest Divendres 8 d’Abril ha començat la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa. Aprofite per a presentar-vos el menú que servirem en la meua taverna durant aquestes jornades, un menú que gira al voltant del receptari tradicional de la Vila Joiosa amb plats adaptats a una cuina més actual i amb la meua particular manera de concebir la cuina.
Aquest menú ha sigut confeccionat comptant amb els millors productes disponibles, gràcies al nostre entorn i enclavament geogràfic privilegiat: parle de verdures, fruites i hortalisses que els nostres proveïdors del mercat central ens garanteixen diàriament amb la seua màxima frescor i qualitat, i del millor peix i marisc, que, com no podria ser d’una altra forma i sent l’ingredient principal, ve directament de la llotja de la Vila Joiosa, pescat que totes les vesprades descarreguen els pescadors en el port de la Vila Joiosa i que ho obtenim directament durant la subhasta gestionada per de la Cofraria de Pescadors, sent un segell de garantia i qualitat.
Menú de la 18a mostra de cuina marinera
- Mullaoret de tomaca en tres coccions i bacallaret
- Rap i xocolate
- Rajada, mantega i sagí de cacau
- Caneló de melva fresca i el nostre garum
- Mussola i crema de caldo de morralla de la Vila
- Arròs de caldo de calder amb calamaret i gramantol en dos coccions
- Fruits i xocolate