Search
Close this search box.

I jornades del perolet

Enguany 2018 s'ha sumat al calendari gastronòmic de la Vila Joiosa un nou esdeveniment per a fomentar la cuina tradicional del nostre municipi: les "I jornades del perolet", que tindran lloc del 5 a l'11 de Febrer de 2018.

Enguany 2018 s’ha sumat al calendari gastronòmic de la Vila Joiosa un nou esdeveniment per a fomentar la cuina tradicional del nostre municipi: les “I jornades del perolet“.

Aquestes jornades tindran lloc del 5 a l’11 de Febrer de 2018 a la Vila Joiosa

i durant aquests dies els restaurants participants en l’esdeveniment oferirem un menú de 20 € compost per dos entrants, un plat de cullera i unes postres.

En la meua taverna elaborarem un menú compost per una coca de “espencat” amb “capellà”, seguit d’un plat elaborat amb peix de llotja (plat que anirà canviant segons l’aconseguit en la subhasta de peix) i, finalment, el nostre plat de “perolet”, que estarà format per un guisat de rap i ratlla, plat del receptari tradicional mariner de la Vila Joiosa.

Aquest menú que oferirem per a aquestes “jornades del perolet” gira entorn a la filosofia de la nostra taverna

que no és més que intentar preservar el nostre receptari més tradicional i intentar que els sabors i aromes no caiguen en l’oblit. Per descomptat, açò ho aconseguim utilitzant productes del nostre entorn més pròxim, com són la llotja i el mercat central de la Vila Joiosa.

I per a parlar sobre aquest esdeveniment, el dia 31 de Gener vaig tenir l’oportunitat de participar, juntament amb la regidora de comerç i turisme de la Vila Joiosa Marta Sellés, en una entrevista en 8 la Marina Televisión, on vaig poder explicar el plat que presentava en la meua taverna i on també presentem aquesta iniciativa de promocionar la gastronomia local utilitzant el nostre receptari tradicional mariner, o com a mi m’agrada cridar-ho, cuina de barca.

Reprodueix vídeo

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hi ha entrades.