Search
Close this search box.

Iniciem els nostres Gastroesdeveniments amb Ali-Sub

En els últims mesos molts/es de vosaltres vos heu acostat a la nostra taverna i heu comentat que seria bona idea oferir esdeveniments gastronòmics fora del restaurant que uniren diverses activitats de la nostra localitat.

En els últims mesos molts/es de vosaltres vos heu acostat a la nostra taverna i heu comentat que seria bona idea oferir esdeveniments gastronòmics fora del restaurant que uniren diverses activitats de la nostra localitat.

Tot i que era un servei que sí que realitzàvem de manera esporàdica, per fi ho hem pogut incorporar en la nostra oferta de serveis i tenim el gust de presentar-ho amb un dels negocis de la nostra localitat que més turisme esportiu atrau a la Vila Joiosa, els nostres amics d’Ali-Sub, amb qui ens uneix, a part de la nostra amistat, una passió pel mar i el respecte cap a aquest mitjà.

Per a açò, Ali-Sub ha organitzat les seues primeres jornades de gastro-busseig per a aquesta temporada d’estiu, i més en concret, per als dies 24 Juny, 15 de Julio i 19 d’Agost de 2018

Així, Diumenge passat 24 de Juny va ser el nostre primer dia en aquestes jornades, en les quals vam poder gaudir d’una fantàstica jornada de busseig en l’Illa de Benidorm, acompanyats d’un fantàstic clima. A la tornada, ja en les instal·lacions d’Ali-Sub (en el Club Nàutic de la Vila Joiosa) els assistents van poder participar de l’elaboració en viu d’un arròs amb sèpia i rap i d’una fideuà de pota i negra, en un ambient divertit i amigable i amb el bon humor que caracteritza a l’equip d’Ali-Sub.

La pròxima cita d’aquest gastroesdeveniment serà el 15 de Julio de 2018 a la Vila Joiosa

i si estàs interessat solament has de posar-te en contacte amb Ali-Sub, qui t’informaran al detall de tot el necessari. A més, pots trobar-los en els següents enllaços:

Pàgina web: https://www.ali-sub.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Alisub-Buceo-151478778253879/
Instagram: https://www.instagram.com/alisubbuceo/

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hi ha entrades.