Search
Close this search box.

Cloenda de la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 10 de Març va tindre lloc la cloenda de la present mostra de cuina marinera a la Casa Museu La Barbera dels Aragonés, que enguany 2019 ha arribat a la 19a edició, esdeveniment darrere del qual hi ha hagut 10 dies d'intens i dur treball per a poder oferir als comensals el millor dels nostres restaurants i gastronomia local.

El passat 10 de Març va tindre lloc la cloenda de la present mostra de cuina marinera a la Casa Museu La Barbera dels Aragonés, que enguany 2019 ha arribat a la 19a edició, esdeveniment darrere del qual hi ha hagut 10 dies d’intens i dur treball per a poder oferir als comensals el millor dels nostres restaurants i gastronomia local.

Se puede afirmar que ésta es la gran noche de la gastronomía vilera

on tots els restaurants participants tenim el nostre merescut descans i gaudim d’unes hores per a relaxar-nos i compartir al costat d’altres companys de les experiències viscudes durant aquests dies.

La clausura va començar amb l’agraïment als patrocinadors i col·laboradors per part del nostre alcalde i de la regidor de turisme i comerç (Andreu Verdú i Marta Sellés, respectivament), entre els quals cal destacar a les diferents fàbriques i productors de xocolate i torró de la nostra localitat (Chocolates Pérez, Chocolates Clavileño, Chocolates Valor, Chocolates Marcos Tonda y Turrones Carremi) i la Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa, per la seua col·laboració altruista i periòdica amb aquesta mostra de cuina.

També vam agrair que es reconeguera el treball realitzat pel pub T-Class per l’organització del concurs de cocteleria, en col·laboració amb el CDT Domingo Devesa i l’IES Mediterrània.

Acto seguido se pasó a felicitar a todos los restaurantes participantes en la presente mostra

i a obsequiar amb una “chaquetilla” commemorativa de l’esdeveniment:

  • Casa Elordi
  • Club Naútico La Vila Joiosa
  • El Pòsit Taverna Valenciana
  • Hogar del Pescador
  • La Tapería de Gambrinus
  • Restaurante El Trébol
  • Restaurate Ca Marta
  • Taberna Tres14
  • Zerca

Per a enguany, la G daurada, distintiu que s’atorga pels mèrits obtinguts i per la trajectòria en el món de la gastronomia, va recaure en la gran cuinera Marta Devesa, del Hogar del Pescador, el mateix reconeixement que l’any passat va ser atorgada al meu pare per la difusió i posada en valor de la nostra gastronomia local i marinera: la cuina de barca.

Va ser una jornada divertida i entranyable que ens fa mirar amb il·lusió cap a la pròxima 20a edició, per a la qual tots esperem estar a l’altura i millorar en tot el possible i continuar posant en valor la diversa i rica gastronomia que tenim a la Vila Joiosa.

Reprodueix vídeo
Reprodueix vídeo

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hi ha entrades.