Arrosnostrum: tastant la diferència

Arrosnostrum: tastant la diferència

Els arrossos tradicionals i de pescadors són el nostre segell d’identitat incloent també els que podríem denominar d’autor, creats des de la tradició, però que amb subtils canvis van convertint-se, dia a dia, en arrossos amb el meu propi segell d’identitat.

1as jornadas comer BBB: els menjars de la Marina Baixa

1as jornadas comer BBB: els menjars de la Marina Baixa

Des del passat dia 18 de Gener i fins al 3 de Febrer de 2019 s’estan duent a terme les primeres jornades “Els Menjars de la Marina Baixa” en les quals participen 15 restaurants de diferents localitats de la nostra comarca: la Vila Joiosa, Benidorm, l’Alfàs del Pi, Altea, …

Iniciem els nostres Gastroesdeveniments amb Ali-Sub

Iniciamos nuestros Gastroeventos con Ali-Sub

En els últims mesos molts/es de vosaltres vos heu acostat a la nostra taverna i heu comentat que seria bona idea oferir esdeveniments gastronòmics fora del restaurant que uniren diverses activitats de la nostra localitat.

VIII setmana de l’arròs de la Vila Joiosa

Un altre any més està entre nosaltres una de les cites més consolidades i centrada en la gastronomia de la Vila Joiosa que gira entorn de l’ingredient estrella, l’arròs, tan vinculat a la nostra cuina i cultura marinera. I sí, parle de la Setmana de l’Arròs de la Vila Joiosa, que ja va per la seua 8ª edició i que enguany es celebrarà del 9 al 15 d’Abril.

I jornades del perolet

Enguany 2018 s’ha sumat al calendari gastronòmic de la Vila Joiosa un nou esdeveniment per a fomentar la cuina tradicional del nostre municipi: les “I jornades del perolet”, que tindran lloc del 5 a l’11 de Febrer de 2018.

Gastrónoma 2017

Els dies 4,5 i 6 de Novembre de 2017 es va realitzar en la Fira de Mostres de València el gran esdeveniment de la gastronomia “Gastrónoma 2017” consolidant-se com el major esdeveniment gastronòmic a la Comunitat Valenciana; un fòrum obert perquè grans cuiners, fabricants, distribuïdors, xicotets comerciants i artesans posicionen València al capdavant de la cultura gastronòmica; una mostra pensada perquè professionals de la gastronomia i públic gurmet experimenten i disfruten amb tastos, tallers, cuina en directe, debats i molt més.