Menús de la Taverna Tres14 per a aquest Nadal i menjars d’empresa

Igual que tots els anys, des de la Taverna Tres14 hem preparat per a aquest Nadal uns menús especials per als diferents esdeveniments d’aquestes dates, com són els menjars i sopars d’empresa, o els menjars del dia de Nadal i d’any nou.
El nostre menú per al sopar de la nit de Santa Marta

Les festes de moros i cristians es realitzen en infinitat de llocs d’Espanya, però on tenen major arrelament i tradició és a el País Valencià i preferentment en la província d’Alacant.
Clausura de la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Des del meu restaurant, la Taberna Tres14, Diumenge passat 17 de Juny de 2018 vam tenir l’honor i la responsabilitat d’organitzar el sopar de clausura de la 18a edició de la mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa, esdeveniment més important dels quals engloben les activitats dutes a terme per La Vila Gastronòmica i que situen a la Vila Joiosa en el referent gastronòmic de la cuina marinera de la Marina Baixa.
Menú de la Taberna Tres14 per a la 18a mostra de cuina marinera

Com ja havíem comentat durant aquestes últimes setmanes, aquest Divendres 8 d’Abril ha començat la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa. Aprofite per a presentar-vos el menú que servirem en la meua taverna durant aquestes jornades, un menú que gira al voltant del receptari tradicional de la Vila Joiosa amb plats adaptats a una cuina més actual i amb la meua particular manera de concebir la cuina.
18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 25 de Maig de 2018 va tenir lloc la 14ª edició de la mostra del vi, organitzada per l’Ajuntament de la Vila Joiosa i Bodegas Fincal i presentada en el casc antic de la nostra localitat.
Cuina de barca: l’essència de la tradició

Amb motiu de la pròxima mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa vaig tenir el plaer de ser entrevistat per Marta Llinares (Onda Cero Marina Baixa) i vam poder parlar un poc de l’esdeveniment i de la manera que tenim en la nostra taverna d’afrontar aquest tipus de cuina, sempre tenint en compte els seus origens tradicionals i humils.
III simposi de l’arròs: arrossos saborosos, arrossos saludables

El Dilluns 12 de Febrer de 2018 vam tenir una cita amb l’arròs en la ciutat d’Alacant, que va ser l’III Simposi de l’Arròs, organitzat pel Restaurante Dársena i Gastronostrum, i a la qual ja havíem acudit en les dues ocasions anteriors.
Gastrónoma 2017

Els dies 4,5 i 6 de Novembre de 2017 es va realitzar en la Fira de Mostres de València el gran esdeveniment de la gastronomia “Gastrónoma 2017” consolidant-se com el major esdeveniment gastronòmic a la Comunitat Valenciana; un fòrum obert perquè grans cuiners, fabricants, distribuïdors, xicotets comerciants i artesans posicionen València al capdavant de la cultura gastronòmica; una mostra pensada perquè professionals de la gastronomia i públic gurmet experimenten i disfruten amb tastos, tallers, cuina en directe, debats i molt més.
Millora de l’oferta gastronòmica en geriàtric de la Marina Baixa

Amb més de 20 anys d’experiència en el sector aporte allò que he aprés durant tot aquest temps a qui sol·licita de la meua ajuda per a millorar el seu establiment d’hostalereria ajudant-los a créixer i a aprendre.
Benvinguts i benvingudes a Jaume Pinet Cuiner

Benvinguts i benvingudes a Jaume Pinet Cuiner, l’espai web al qual tracte de recollir i contar les meues experiències al món de la cuina, i més en concret de la cuina tradicional marinera, on espere que siga un punt de trobament amb persones que, com jo, senten passió i estima per la mar i els seus indrets.