Clausura de la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Des del meu restaurant, la Taberna Tres14, Diumenge passat 17 de Juny de 2018 vam tenir l’honor i la responsabilitat d’organitzar el sopar de clausura de la 18a edició de la mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa, esdeveniment més important dels quals engloben les activitats dutes a terme per La Vila Gastronòmica i que situen a la Vila Joiosa en el referent gastronòmic de la cuina marinera de la Marina Baixa.

Menú de la Taberna Tres14 per a la 18a mostra de cuina marinera

Menú de la Taberna Tres14 para la 18a mostra de cuina marinera

Com ja havíem comentat durant aquestes últimes setmanes, aquest Divendres 8 d’Abril ha començat la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa. Aprofite per a presentar-vos el menú que servirem en la meua taverna durant aquestes jornades, un menú que gira al voltant del receptari tradicional de la Vila Joiosa amb plats adaptats a una cuina més actual i amb la meua particular manera de concebir la cuina.

18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 25 de Maig de 2018 va tenir lloc la 14ª edició de la mostra del vi, organitzada per l’Ajuntament de la Vila Joiosa i Bodegas Fincal i presentada en el casc antic de la nostra localitat.

Cuina de barca: l’essència de la tradició

Cuina de barca: la esencia de la tradición

Amb motiu de la pròxima mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa vaig tenir el plaer de ser entrevistat per Marta Llinares (Onda Cero Marina Baixa) i vam poder parlar un poc de l’esdeveniment i de la manera que tenim en la nostra taverna d’afrontar aquest tipus de cuina, sempre tenint en compte els seus origens tradicionals i humils.

Gastrónoma 2017

Els dies 4,5 i 6 de Novembre de 2017 es va realitzar en la Fira de Mostres de València el gran esdeveniment de la gastronomia “Gastrónoma 2017” consolidant-se com el major esdeveniment gastronòmic a la Comunitat Valenciana; un fòrum obert perquè grans cuiners, fabricants, distribuïdors, xicotets comerciants i artesans posicionen València al capdavant de la cultura gastronòmica; una mostra pensada perquè professionals de la gastronomia i públic gurmet experimenten i disfruten amb tastos, tallers, cuina en directe, debats i molt més.

Benvinguts i benvingudes a Jaume Pinet Cuiner

Benvinguts i benvingudes a Jaume Pinet Cuiner, l’espai web al qual tracte de recollir i contar les meues experiències al món de la cuina, i més en concret de la cuina tradicional marinera, on espere que siga un punt de trobament amb persones que, com jo, senten passió i estima per la mar i els seus indrets.