Presentem el nostre caldo de peix, sofregit de sépia i salmorreta

Després d’un intens i llarg camí ix a la llum aquest il·lusionant projecte, el nostre caldo de peix, elaborat de manera artesanal i tradicional, i al costat d’ell, una gamma de productes que anirem presentant per a acostar a les vostres cases la nostra cuina de barca.

Tasta’l d’ací

Tasta'l d'ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

Obsesivamente marinero

Obsesivamente marinero

El nostre amic, Luis Ruiz, ens va dedicar fa uns dies aquest article en el Diario Información, el qual vos animem a llegir ja que resumeix molt bé la nostra forma de ser i treballar.

Cloenda de la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 10 de Març va tindre lloc la cloenda de la present mostra de cuina marinera a la Casa Museu La Barbera dels Aragonés, que enguany 2019 ha arribat a la 19a edició, esdeveniment darrere del qual hi ha hagut 10 dies d’intens i dur treball per a poder oferir als comensals el millor dels nostres restaurants i gastronomia local.

19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Qui em coneixeu sabeu que, al costat de la meua dona i el nostre gran equip (no per número, sinó per grans professionals) i amb molt d’esforç i dedicació, tirem endavant dia rere dia una xicoteta taverna en el cor de la Vila Joiosa.

1as jornadas comer BBB: els menjars de la Marina Baixa

1as jornadas comer BBB: els menjars de la Marina Baixa

Des del passat dia 18 de Gener i fins al 3 de Febrer de 2019 s’estan duent a terme les primeres jornades “Els Menjars de la Marina Baixa” en les quals participen 15 restaurants de diferents localitats de la nostra comarca: la Vila Joiosa, Benidorm, l’Alfàs del Pi, Altea, …