Bloc

Horari de la taverna

Dimarts a Dijous: 13:00-15:45 (Nits tancat)
Divendres a Dissabte: 13:00-15:45 • 20:00-23:00
Diumenge: 13:00-15:45 (Nits tancat)
Dilluns: Tancat

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Presentem el nostre caldo de peix, sofregit de sépia i salmorreta
Després d'un intens i llarg camí ix a la llum aquest il·lusionant projecte, el nostre caldo de peix, elaborat de manera artesanal i tradicional, i al costat d'ell, una gamma de productes que anirem presentant per a acostar a les vostres cases la nostra cuina de barca.
Quin és el millor arròs?
Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.
Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa
La filosofia que tenim en la Taberna Tres14 és molt senzilla: tot gira al voltant de la "Cuina de Barca", que és la forma que tenien els mariners i/o pescadors de cuinar els diferents peixos a bord de les barques mentre estaven pescant.

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

Més entrades

Obsesivamente marinero

Obsesivamente marinero

El nostre amic, Luis Ruiz, ens va dedicar fa uns dies aquest article en el Diario Información, el qual vos animem a llegir ja que resumeix molt bé la nostra forma de ser i treballar.

Arrosnostrum: tastant la diferència

Arrosnostrum: tastant la diferència

Els arrossos tradicionals i de pescadors són el nostre segell d’identitat incloent també els que podríem denominar d’autor, creats des de la tradició, però que amb subtils canvis van convertint-se, dia a dia, en arrossos amb el meu propi segell d’identitat.

Cloenda de la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 10 de Març va tindre lloc la cloenda de la present mostra de cuina marinera a la Casa Museu La Barbera dels Aragonés, que enguany 2019 ha arribat a la 19a edició, esdeveniment darrere del qual hi ha hagut 10 dies d’intens i dur treball per a poder oferir als comensals el millor dels nostres restaurants i gastronomia local.

No hay más entradas.

Caldo de peix

Amb el nostre caldo de peix artesanal podràs elaborar multitud de receptes basades en el receptari tradicional alacantí.