Search
Close this search box.

19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Qui em coneixeu sabeu que, al costat de la meua dona i el nostre gran equip (no per número, sinó per grans professionals) i amb molt d'esforç i dedicació, tirem endavant dia rere dia una xicoteta taverna en el cor de la Vila Joiosa.

Qui em coneixeu sabeu que, al costat de la meua dona i el nostre gran equip (no per número, sinó per grans professionals) i amb molt d’esforç i dedicació, tirem endavant dia rere dia una xicoteta taverna en el cor de la Vila Joiosa.

Així, durant tot l’any intentem participar en el major nombre d’iniciatives on es promocione els productes de la nostra localitat i comarca i es puga donar a conéixer la manera que tenim d’entendre aquesta cuina tan pròpia. És per això pel que participem en les diferents jornades com la “Setmana de l’arròs“, “El menjars de la marina baixa“, “Les jornades del perolet“, etc., totes elles lligades a la cuina tradicional.

De tots aquests esdeveniments cal destacar un d’ells en particular, tant per la seua popularitat com per la seua importància, i no és un altre que la

Mostra de Cuina Marinera de Villajoyosa, que ya va por su 19ª edición

Per a enguany vam tindre l’orgull de presentar-la en un acte organitzat en Vilamuseu, en el qual cadascun dels restaurants participants va presentar un plat significatiu dels quals compondran el seu menú durant la present “mostra“, i que tindrà lloc de l’1 al 10 de Març de 2019.

D’aquesta manera, el públic present va poder degustar xicotetes bocades de cada plat, a més de catar els vins dels cellers Vicente Gandía i cerveses Mahou, cortesia d’exclusives Lloret Llorca.

Fent un poc d’història, “Pinet el Pescador” (un dels restaurants de la meua família i en el qual jo treballava) va ser un dels propulsors d’aquest esdeveniment fa ja 19 anys i, hui dia, des de la nostra Taverna Tres14 continuem donant suport a aquest acte i aportant el nostre granet d’arena a aquesta gran “mostra” per a fer que continue creixent edició rere edició.

Nuestro restaurante ha conseguido un hueco en este prestigioso evento gastronómico de la Marina Baixa

gràcies a la nostra trajectòria professional, on demostrem dia a dia l’afecte que tenim a aquest tipus de cuina i que és la que oferim durant tot l’any basant-nos sempre en el producte local i el receptari tradicional de la Vila Joiosa, el qual vam aprendre a elaborar des del bressol de la cuina marinera, a l’interior de les barques que pescaven en les costes de la badia de la Vila Joiosa, ofici i gremi tan vinculat a la meua família de pescadors.

És per això pel que la Mostra de Cuina Marinera es converteix en l’aparador perfecte per a reivindicar i posar en valor no solament la nostra taverna, sinó els productes del nostre entorn i, abans de res, el peix de les nostres costes i el conglomerat d’empreses i persones que viuen directa i indirectament de la pesca o el mar, i del qual ens sentim tan orgullosos i representats.

Reprodueix vídeo
Reprodueix vídeo

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hi ha entrades.