Search
Close this search box.

18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 25 de Maig de 2018 va tenir lloc la 14ª edició de la mostra del vi, organitzada per l'Ajuntament de la Vila Joiosa i Bodegas Fincal i presentada en el casc antic de la nostra localitat.

El passat 25 de Maig de 2018 va tenir lloc la 14ª edició de la mostra del vi, organitzada per l’Ajuntament de la Vila Joiosa i Bodegas Fincal i presentada en el casc antic de la nostra localitat.

Allí vam poder gaudir d’una gran varietat de fantàstics vins com els de Celler de Gurgu, Vicente Gandía, Bodegas Thesaurus, Bodegas Enrique Mendoza i Bodegas Luzón, entre uns altres. A més, vam poder combinar-los amb diferents tapes que van oferir posats del nostre mercat central, entre les quals ens trobem algunes com la de Peixos Laumar, que van ser elaborades amb peix fresc de la nostra badia, oferit per la Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa.

Durante el evento se presentó la mostra de cuina marinera de Villajoyosa

que ja va per la seua 18a edició, on els restaurants participants van exposar un plat significatiu del menú que se servirà durant aquesta jornada gastronòmica i es va informar dels diferents plats que conformaran els seus menús. En aquesta ocasió també es va repartir una guia elaborada per Onda Cero Marina Baixa amb els menús de tots els restaurants, en la qual s’incloïen receptes dels tots els plats de la mostra.

Com en edicions anteriors, la meua taverna és un dels locals participants de la present mostra i per a l’edició d’enguany tinc l’oportunitat d’elaborar el menú de la clausura de l’esdeveniment, sopar que tindrà lloc en la meua taverna el dia 17 de Juny de 2018 a la 21:00 hores. Espere que vos agrade i gaudiu d’aquesta jornada.

El Divendres 8 de Juny de 2018, amb motiu de l’inici de la mostra de cuina marinera, Onda Cero Marina Baixa va emetre en directe des de la nostra Taverna Tres14 amb motiu de ser el restaurant encarregat de realitzar el sopar de clausura de la present edició, on vaig tenir l’oportunitat de parlar del menú que servirem durant la setmana. En el programa que presenta Marta Llinares també van intervenir Andreu Verdú (alcalde de la Vila Joiosa), Marta Sellés (regidora de comerç), David Lloret (xef del restaurant Ca Marta) i Nasari Lloret (d’Especialitats Lloret). Tots vam coincidir en les nostres bones impressions de la present mostra i de l’augment de qualitat que s’ha produït en les últimes edicions i la seua consolidació com a jornada de referència a la Vila Joiosa. Finalment, també es va presentar el tast de vi que realitzarà Enrique Mendoza.

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hi ha entrades.