Search
Close this search box.

Clausura de la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Des del meu restaurant, la Taberna Tres14, Diumenge passat 17 de Juny de 2018 vam tenir l'honor i la responsabilitat d'organitzar el sopar de clausura de la 18a edició de la mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa, esdeveniment més important dels quals engloben les activitats dutes a terme per La Vila Gastronòmica i que situen a la Vila Joiosa en el referent gastronòmic de la cuina marinera de la Marina Baixa.

Des del meu restaurant, la Taberna Tres14, Diumenge passat 17 de Juny de 2018 vam tenir l’honor i la responsabilitat d’organitzar el sopar de clausura de la 18a edició de la mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa, esdeveniment més important dels quals engloben les activitats dutes a terme per La Vila Gastronòmica i que situen a la Vila Joiosa en el referent gastronòmic de la cuina marinera de la Marina Baixa.

Per a aquest esdeveniment tan especial elaborem un menú on es van veure reflectits plats tradicionals del nostre poble de pescadors, posseïdor d’una gastronomia autènticament marinera, en el qual també intentem posar en valor espècies de peixos que potser no són tan nobles però que comporten un resultat culinari excel·lent, sent aquests subministrats per la Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa.

Va ser una jornada de molt treball i esforç (vam acabar realment esgotats), però que vam veure recompensat amb escreix pel bon ambient i gran companyonia dels assistents i de la resta de restaurants participants en la mostra.

Gràcies a tots per acompanyar-nos i fer-nos sentir tan abrigallats en una nit tan especial, i, sobretot, a la resta de restaurants participants:

  • Ca Marta
  • Casa Elordi
  • Restaurante Club Náutico
  • Hogar del Pescador
  • El Nàutic
  • Restaurant la Caravelle
  • Zerca Food

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hi ha entrades.