Des del meu restaurant, la Taberna Tres14, Diumenge passat 17 de Juny de 2018 vam tenir l’honor i la responsabilitat d’organitzar el sopar de clausura de la 18a edició de la mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa, esdeveniment més important dels quals engloben les activitats dutes a terme per La Vila Gastronòmica i que situen a la Vila Joiosa en el referent gastronòmic de la cuina marinera de la Marina Baixa.
Per a aquest esdeveniment tan especial elaborem un menú on es van veure reflectits plats tradicionals del nostre poble de pescadors, posseïdor d’una gastronomia autènticament marinera, en el qual també intentem posar en valor espècies de peixos que potser no són tan nobles però que comporten un resultat culinari excel·lent, sent aquests subministrats per la Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa.
Va ser una jornada de molt treball i esforç (vam acabar realment esgotats), però que vam veure recompensat amb escreix pel bon ambient i gran companyonia dels assistents i de la resta de restaurants participants en la mostra.
Gràcies a tots per acompanyar-nos i fer-nos sentir tan abrigallats en una nit tan especial, i, sobretot, a la resta de restaurants participants:
- Ca Marta
- Casa Elordi
- Restaurante Club Náutico
- Hogar del Pescador
- El Nàutic
- Restaurant la Caravelle
- Zerca Food