Search
Close this search box.

15a Mostra del Vi i presentació de la 9a Setmana de l’Arròs de la Vila Joiosa

Divendres passat, 17 de Maig de 2019, vam participar en la present "Mostra del Vi de la Vila Joiosa", com ja fem des de passades edicions.

Divendres passat, 17 de Maig de 2019, vam participar en la present “Mostra del Vi de la Vila Joiosa“, com ja fem des de passades edicions.

Per a enguany, l’Ajuntament va organitzar l’esdeveniment en la finca “la *senyoreta de l’hort”, un enclavament privilegiat tant per amplitud com per vistes (donada la seua proximitat a la platja centre de la Vila Joiosa).

La nostra aportació per a aquesta mostra va consistir a oferir als visitants dues tapes

elaborades amb aqueixa manera tan característica que ens diferencia i que tenim d’entendre la “Cuina de Barca“.

Les tapes que vam oferir enguany van ser:

  • Mandonguilles amb salsa de passamar
  • Mini-hamburguesa de mussola i romesc

"15a Mostra del Vi" y presentación de la "9a Setmana de l'Arròs" de Villajoyosa

Va ser una vetlada en la qual ho passem genial al costat de la resta de companys i companyes que componen la “G” de la Vila Gastronòmica, a més d’estar acompanyats per diferents llocs del mercat, entre els quals es trobava el nostre amic pescater Antonio Aranda (Moñet), de peixos Laumar.

Es va aprofitar l’ocasió per a presentar la 9a Setmana de l’arròs

que tindrà lloc del Divendres 31 de Maig al Diumenge 9 de Juny de 2019.

La nostra Taberna Tres14 també participarà en l’edició d’aquesta jornada gastronòmica i el menú que oferirem als comensals que ens visiten serà el següent:

  • Tomaca, garrofeta i crema d’olives negres i anxova
  • Mussola i guisat de sèpia bruta
  • Arròs Argila melós, cervesa negra, escamarlà i pollastre de camp

El plat principal triat per a enguany està inspirat en un arròs elaborat en moltes cases de la Vila Joiosa, que no és un altre que el de pollastre amb gambes, preparat bé en paella o melós.

En el nostre restaurant el prepararem melós amb cervesa negra i escamarlà, utilitzant la varietat “Argila”, del productor Rafa Màñez, que és ideal per a aquest tipus d’arrossos, tant caldosos com melosos.

L’horari de la taverna també variarà per a la present setmana de l’arròs, en la qual obrirem en horari habitual incloent el Diumenge 2 de Juny.

I com a colofó a aquesta setmana, el Diumenge 9 de juny celebrarem la primera edició del “Arrosnostrum”

un esdeveniment a porta tancada en el qual 40 comensals podran gaudir d’un variat menú que inclourà la degustació de 4 fantàstics arrossos elaborats per a aquesta ocasió tan especial.

Esperem que gaudiu d’aquesta fantàstica setmana i que ens comenteu que vos pareixen les nostres noves propostes.

Si t'ha agradat aquest contingut

Et convidem a compartir-lo o a deixar un comentari.

Facebook
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arrossos i paelles per a portar

Amb el nostre servei de menjar per a portar pots gaudir a casa dels plats que preparem al nostre restaurant de la Vila Joiosa.

En el nostre bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.

Tasta'l d'ací

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta’l d’ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

No hi ha entrades.