Divendres passat, 17 de Maig de 2019, vam participar en la present “Mostra del Vi de la Vila Joiosa“, com ja fem des de passades edicions.
Per a enguany, l’Ajuntament va organitzar l’esdeveniment en la finca “la *senyoreta de l’hort”, un enclavament privilegiat tant per amplitud com per vistes (donada la seua proximitat a la platja centre de la Vila Joiosa).
La nostra aportació per a aquesta mostra va consistir a oferir als visitants dues tapes
elaborades amb aqueixa manera tan característica que ens diferencia i que tenim d’entendre la “Cuina de Barca“.
Les tapes que vam oferir enguany van ser:
- Mandonguilles amb salsa de passamar
- Mini-hamburguesa de mussola i romesc
Va ser una vetlada en la qual ho passem genial al costat de la resta de companys i companyes que componen la “G” de la Vila Gastronòmica, a més d’estar acompanyats per diferents llocs del mercat, entre els quals es trobava el nostre amic pescater Antonio Aranda (Moñet), de peixos Laumar.
Es va aprofitar l’ocasió per a presentar la 9a Setmana de l’arròs
que tindrà lloc del Divendres 31 de Maig al Diumenge 9 de Juny de 2019.
La nostra Taberna Tres14 també participarà en l’edició d’aquesta jornada gastronòmica i el menú que oferirem als comensals que ens visiten serà el següent:
- Tomaca, garrofeta i crema d’olives negres i anxova
- Mussola i guisat de sèpia bruta
- Arròs Argila melós, cervesa negra, escamarlà i pollastre de camp
El plat principal triat per a enguany està inspirat en un arròs elaborat en moltes cases de la Vila Joiosa, que no és un altre que el de pollastre amb gambes, preparat bé en paella o melós.
En el nostre restaurant el prepararem melós amb cervesa negra i escamarlà, utilitzant la varietat “Argila”, del productor Rafa Màñez, que és ideal per a aquest tipus d’arrossos, tant caldosos com melosos.
L’horari de la taverna també variarà per a la present setmana de l’arròs, en la qual obrirem en horari habitual incloent el Diumenge 2 de Juny.
I com a colofó a aquesta setmana, el Diumenge 9 de juny celebrarem la primera edició del “Arrosnostrum”
un esdeveniment a porta tancada en el qual 40 comensals podran gaudir d’un variat menú que inclourà la degustació de 4 fantàstics arrossos elaborats per a aquesta ocasió tan especial.
Esperem que gaudiu d’aquesta fantàstica setmana i que ens comenteu que vos pareixen les nostres noves propostes.